Onderdeel van

LOGO 75
Perform

Stagiair marketing communicatie bij WeSecureIT: Corné stelt zich voor

28-08-2023

Mijn naam is Corné Roeling en ik ben vierdejaars student Commerciële Economie: Sportmarketing & Management aan de Hogeschool Rotterdam. 28 augustus ben ik begonnen aan mijn afstudeertraject bij WeSecureIT.  

Stageopdracht over kunstmatige intelligentie

Ik zal mij de komende 20 weken bezighouden met een specifieke opdracht, namelijk AI. Het gebruik van AI neemt alleen maar toe in de dienstverlening van bedrijven, maar deze bedrijven zijn zich onvoldoende bewust van de (cyber)risico’s die gebruik van AI met zich meebrengt. Het is aan mij de taak om vast te stellen voor welke sector deze risico’s het grootst zijn en/of de meeste impact hebben. Tijdens mijn opleiding heb ik mij voornamelijk beziggehouden met sport gerelateerde vraagstukken. Ik ga nooit een uitdaging uit de weg en het lijkt me een interessante markt om me in te verdiepen en mijn algemene kennis uit te breiden. Daarom dat deze stageopdracht mij een interessante uitdaging leek. 

    Met behulp van het Double Diamond-model zal ik eerst de micro-, meso- en macro-omgeving van WeSecureIT in kaart brengen om vervolgens het probleem te specificeren. Daarna is het aan mij om, samen met WeSecureIT, een passende oplossing te vinden en die in de praktijk te gaan testen.  

     

    Ik hoop komende periode veel te mogen leren bij WeSecureIT en mijn marketingkennis in de praktijk te mogen toepassen. En natuurlijk hoop ik dat ik mijn afstudeertraject met een voldoende mag afsluiten.  

    Bent u IT-manager of bestuurder bij een organisatie? Heeft u interesse in AI of gebruikt uw organisatie al AI en wilt u meewerken aan dit onderzoek? Meld u dan aan via corne.roeling@wesecureit.nl 

    IMG 4450