Onderdeel van

LOGO 75
Cybersecurity. Voorkomen is beter dan genezen.
PREVENT

Nu ontdekken wat u achteraf graag had willen weten.

Zonder IT zouden onze dagelijkse activiteiten en operationele business volledig blokkeren. Gezien deze afhankelijkheid zou IT-bescherming hoog op de agenda moeten staan. Hackers en cybercriminelen passen hun methodieken continu aan. Zijn uw cybersecurity maatregelen dynamisch genoeg om de digitale dreiging het hoofd te bieden? 

Prevent

Cyber Security
Audit

Prevent

Quickscan
Cyberrisico's

Shutterstock 2188603547 (1)

Prevent

Technische
IT Audit

Prevent

Security Awareness
training

ONAFHANKELIJK ADVIES

Een scherp oog over uw IT-omgeving

Weet u zeker dat uw IT-leverancier zijn beloftes na kan komen als een gecrasht netwerk niet meer tot leven kan worden gewekt? Zijn uw IT-systemen überhaupt ingericht naar de huidige maatstaven? Doet uw organisatie genoeg om de bescherming van persoonsgegevens te waarborgen en is dit AVG-compliant? WeSecureIT vindt een antwoord op dit soort vragen. Zie ons als een objectief en onafhankelijke partner die over uw IT-omgeving waakt. Een scherpere blik op cybersecurity. Omdat u graag rustig wilt kunnen slapen.

DIENSTVERLENING

Grip op IT en cyberrisico's

We brengen de cybersecurity van uw organisatie in kaart. Onafhankelijk en samen met uw IT-medewerkers. Dit doen we via een grondige nulmeting van uw organisatie (Cyber Security Audit), een Quickscan of de beoordeling van uw technische inrichting (Technische IT Audit).

Samen met u zorgen we voor antwoord op de vraag: zijn we veilig genoeg? Past onze manier van werken en de huidige inrichting van de informatiebeveiliging bij het risico dat we als bedrijf lopen? Constateren we kwetsbaarheden, dan helpen we u met het implementeren van mitigerende maatregelen. Gegarandeerd.

Blijf op de hoogte