Shutterstock 1542984080
Mystery guest
SMOESJES

Laat u de mystery guest binnen?

Ik heb mijn pasje thuis laten liggen. Er is een printerstoring, waar moet ik zijn? Ik heb net een afspraak gehad maar ben mijn tas binnen vergeten. Geraffineerde smoesjes die fysieke indringers gebruiken om telefoons weg te nemen uit uw bedrijfspand, autosleutels te kopiëren of digitaal in te breken in uw IT-systemen.

Shutterstock 1542984080
mystery guest

Willekeurige werkdag

Als u op een willekeurige dag bij de receptie van uw gebouw gaat zitten, zult u vergelijkbare opmerkingen horen die vaak ook gehonoreerd worden. Maar wat als de opmerking gemaakt wordt door een crimineel die via deze weg niet alleen toegang tot uw pand, maar vaak ook tot gevoelige (persoons)gegevens weet te verschaffen?

Creatieve securityspecialist

Een mystery guest is een uitzonderlijk creatieve (cyber)securityspecialist die meester is in het onopgemerkt binnenwandelen en rondlopen binnen uw bedrijf. Tijdens deze wandeling wordt kritisch gekeken naar de beveiliging van uw bedrijf, zowel fysiek als digitaal. Ook wordt de security awareness van de medewerkers getest. Laten zij hun computer niet vergrendeld achter? Lenen ze hun pasje uit? Zijn ze bereid een printje te draaien vanaf een onbekende USB-stick?

Doelstelling bezoek mystery guest

Het bezoek van een mystery guest is vaak aanleiding om binnen uw organisatie de security awareness te verhogen en geeft gelijk een mooie basis voor het verbeteren van uw beveiliging zodat ongenode gasten met criminele intenties in de toekomst sneller opgemerkt en beter geweerd worden.

Shutterstock 699567733
kwetsbaarheden

Social Engineering kwetsbaarheden voorkomen

Kwetsbaarheden aantonen is fase één, de geconstateerde kwetsbaarheden oplossen is fase twee. De misschien wel belangrijkste fase, is het in de toekomst voorkomen van deze kwetsbaarheden. Social Engineering is de term die gebruikt wordt voor allerhande smoesjes, zowel fysiek als digitaal, waarmee medewerkers worden misleid om dingen te doen, gegevens af te staan etc.

Door middel van het bezoek van onze mystery guest - eventueel gecombineerd met een phishing test - kunnen we werken aan een awareness training op maat, waarmee cyberincidenten in de toekomst kunnen worden voorkomen.

Perform

Procesoptimalisatie

Perform

ISO27001 implementatie

Perform

Phishing test

Shutterstock 2142287833

Perform

Beleid & protocollen

Blijf op de hoogte