Onderdeel van

LOGO 75
Cybercriminelen hebben de transportsector ontdekt.

Zonder transport staat alles stil

In een tijdperk waarin cyberdreigingen de norm zijn geworden, is een sterke IT-beveiliging essentieel voor iedere organisatie. Het aantal cyberhacks binnen de logistieke sector is met maar liefst 900% gestegen. Digitale veiligheid is daarmee een prioriteit geworden waarbij geldt... beter voorkomen dan genezen!

Anonymous hacker in glowing 536346 min

Hoe afhankelijk is uw business van uw IT-omgeving?

Veel ondernemers gaan er van uit dat hun ICT-systemen op orde zijn. Helaas merken wij keer op keer dat het bij een groot aantal 
bedrijven niet heel ingewikkeld is om de ICT-omgeving binnen te komen. Met alle mogelijke gevolgen van dien...

Cyberveiligheid is een vak apart. Met onze nulmeeting analyseren en beoordelen we uw ICT-structuur en -omgeving op digitale kwetsbaarheden en cyberrisico’s. Uiteraard objectief en onafhankelijk, zoals u van een vakspecialist mag verwachten.

De uitkomsten overleggen we vervolgens met u en uw IT-team (zowel intern als extern) om te bepalen of en waar een verbeterslag gemaakt dient te worden.

Onderzoeken en analyseren

Voorkomen is beter dan genezen als het gaat om cyberrisico's. Een goede beveiligingsstrategie begint met een risicoanalyse (de nulmeting). Hierbij wordt gekeken naar de kwetsbaarheden van de IT-infrastructuur en de mogelijke gevolgen van een aanval. Op basis hiervan stellen wij een plan met u op om deze risico's te verminderen en de beveiliging te verbeteren.

Eventuele gebreken oplossen

Door middel van de risicoanalyse kunnen we in kaart brengen welke maatregelen er al zijn genomen en waar nog verbetering mogelijk is. Ook stellen wij eventuele gebreken vast, waar wij vervolgens direct samen mee aan de slag gaan.

Beveiligingsmaatregelen

Na de risicoanalyse is het belangrijk om te kijken welke beveiligingsmaatregelen genomen kunnen worden om de risico's te verminderen. 

Verbeterplan opstellen & implementeren

Het opstellen van een verbeterplan is één ding, maar de implementatie ervan is minstens zo belangrijk. Wij helpen u om de beveiligingsmaatregelen te implementeren en om deze regelmatig te controlen en waar nodig bijwerken. Zo blijft de digitale beveiliging van uw organisatie up to date en optimaal.

contact

Voorkomen is beter dan genezen, ook voordeliger trouwens!

Wilt u ook zeker weten of uw bedrijf weerbaar genoeg is voor cyberdreidingen? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten!

Contact

Lichtenauerlaan 114-120
3062 ME  Rotterdam
tel  085-4012740 
mail  contact@wesecureit.nl

Ja, ik wil graag een afspraak!