Phishing test
WEL OF NIET KLIKKEN?

Gelukkig was het maar een phishing test

U denkt misschien dat uw medewerkers de risico’s van digitale criminaliteit kennen. Onze ervaring leert dat wanneer een e-mail op de juiste manier wordt vormgegeven, uw medewerkers alle kennis over phishing mails, ransomware en informatiebeveiliging naast zich neerleggen. Een confrontatie met de werkelijkheid werkt goed om de mindset naar meer bewustwording (creëren en houden) en betere cybersecurity op het menselijke vlak te verkrijgen.

Shutterstock 1832010760
Bewustwording

Doelstelling phishing test

Een phishing test is in eerste instantie bedoeld om na te gaan wat de noodzaak van awareness trainingen zijn bij uw medewerkers. Daarnaast wordt tijdens de test ook gekeken naar veilig en bewust wachtwoordgebruik van uw medewerkers. De resultaten van de test kunnen vervolgens gebruikt worden om dit bewustzijn te creëren. 

Resultaten

Alle resultaten van de phishing test worden in een heldere management rapportage uiteengezet. Zonder naming & shaming, want het creëren van bewustwording werkt veel beter met een positieve aanpak.

Na de phishing test

Na een phishing test wordt met de securityconsultant van WeSecureIT besproken welke vervolgstappen het meeste effect zullen sorteren om de cyber security te verbeteren en bewustwording te borgen binnen uw organisatie. Dit kan bijvoorbeeld een security awareness training zijn, waarbij onze ethische hacker de resultaten op een ludieke manier presenteert aan uw medewerkers.

Perform

Procesoptimalisatie

Perform

ISO27001 implementatie

Shutterstock 1542984080

Perform

Mystery guest

Shutterstock 2142287833

Perform

Beleid & protocollen

Blijf op de hoogte