Onderdeel van

LOGO 75
Awareness programma
incidenten voorkomen door bewuste medewerkers

Hoe houdt u cybersecurity onder de aandacht?

Het eenmalig cyberbewust maken van uw medewerkers is noodzakelijk om een eerste stap te zetten. De echte kracht zit in herhaling en in diversiteit van het aangeboden programma. Bovendien is continue bewustwording belangrijk in het kader van AVG en eventuele ISO27001-compliance.

AWARENESS

Compleet ontzorgen

De doelstelling van een awareness traject is het compleet ontzorgen van een organisatie. Dit kan op meerdere facetten ingevuld worden, afhankelijk van de organisatiecultuur en specifieke wensen. 

Hulpmiddelen

Om uw medewerkers bewust te houden van de gevaren ontwikkelen wij ondersteunende materialen. Denk bijvoorbeeld aan de inzet van posters, flyers, e-learning, training, etc. We denken graag met uw mee voor een op maat gemaakt pakket voor uw organisatie!

All-in-one awareness platform

Een veelgehoorde klacht van bestuurders is dat zij overstelpt worden met kleinschalige en fragmentarische awareness oplossingen. Die oplossingen werken vaak ook onvoldoende met elkaar samen. Wij hebben voor u een geïntegreerde en complete cloud-oplossing. Een belangrijk onderdeel hiervan is een meldknop voor verdachte emails. De verdachte emails worden vervolgens direct geanalyseerd door onze geavanceerde tool.

Het awareness platform zorgt voor automatische e-learning en phishing tests. Rapportages zijn zowel verkort voor het management als gedetailleerd inhoudelijk voor afdelingsverantwoordelijken beschikbaar. U kunt dus zien welke afdelingen meer training behoeven. Het systeem springt hier automatisch op in.

Uiteraard is er een koppeling met uw Active Directory (medewerkersregistratie systeem) inbegrepen zodat nieuwe medewerkers automatisch worden toegevoegd. 

Perform

Procesoptimalisatie

Perform

ISO27001 implementatie

Perform

Phishing test

Shutterstock 1542984080

Perform

Mystery guest

Blijf op de hoogte