Digitale noodhulp
direct hulp nodig

Toch te maken met een incident?

Bij digitale incidenten is snel handelen essentieel om verdere schade te voorkomen. WeSecureIT biedt digitale noodhulp aan om organisaties te helpen bij incidenten zoals cyberaanvallen, datalekken of malwarebesmettingen.

24/7 support

Schade beperken en de oorzaak van het incident achterhalen

Door onze snelle respons en diepgaande kennis van digitale beveiliging kunnen wij snel handelen en verdere schade voorkomen. Onze digitale noodhulp bestaat uit verschillende stappen:

Stap 1 - Incidentanalyse
Onze experts voeren een grondige analyse uit om de omvang van het incident te bepalen. Op basis hiervan stellen we een plan van aanpak op om de schade te beperken.

Stap 2 - Incidentrespons
Wij nemen direct actie om verdere schade te voorkomen. Hierbij valt te denken aan het afsluiten van kwetsbare systemen, het verwijderen van malware en het herstellen van gegevens. 

Stap 3 - Herstel en nazorg
Na de incidentrespons helpen wij u met het herstellen van de schade en het nemen van maatregelen om herhaling te voorkomen. Ook bieden wij nazorg om ervoor te zorgen dat je organisatie snel weer operationeel is.

Neem bij digitale incidenten direct contact met ons op voor onze digitale noodhulp. Onze experts staan 24/7 voor u klaar om te helpen en verdere schade te voorkomen.

React

Incident Response Plan

React

Incident Scenario Game

Shutterstock 1705927018
React

Back-up & Recovery plan

React

Beveiliging verbeteren

Blijf op de hoogte