Shutterstock 2188603547 (1)
Technische IT Audit
BLAUWDRUK VAN UW IT-OMGEVING

Door de ogen van een criminele hacker...

We testen uw IT-inrichting op de belangrijkste aspecten. We onderzoeken eventuele kwetsbaarheden in de inrichting. Denk hierbij aan open poorten, falende netwerkscheiding of een onveilige WiFi-inrichting. We gebruiken hiervoor een specifiek ontwikkelde methode en rapportage die onze security-consultant met u bespreekt. Concreet en duidelijk. 

Shutterstock 1169000902
Shutterstock 2188603547 (1)
IT-inrichting

Hoe gevaarlijk is uw techniek?

Techniek maakt veel mogelijk. Nieuwe ontwikkeling zoals IoT of A.I. zorgen voor een moderne manier van zakendoen en kansen voor uw onderneming. Dit kent ook een keerzijde. Nieuwe technologische ontwikkelingen brengen ook vaak risico's met zich mee.

Onafhankelijk en objectief

Vooropgesteld, wij richten geen IT-omgevingen in. Daarom kunnen wij ook zeggen dat wij onafhankelijk zijn van uw IT-dienstverlener. Vinden we kwetsbaarheden die een risico vormen voor uw organisatie, dan leggen we deze aan u voor.

Cyberrisico's verkleinen

Zijn de kwetsbaarheden inzichtelijk en duidelijk? En wenst u actie te ondernemen? Dan kan er gewerkt worden aan het oplossen van de geconstateerde kwetsbaarheden. Wij adviseren u graag over te nemen veiligheidsmaatregelen. Want voorkomen is beter dan genezen.

Prevent

Quickscan cyberrisico's

Prevent

Cyber Security audit

Prevent

Security Awareness training

Blijf op de hoogte