Onderdeel van

LOGO 75
Hoe houdt u uw organisatie cybersafe?
PERFORM

Balanceren in optima forma

Perform draait om gestructureerd bezig zijn met cybersecurity. Werkprocessen goed in kaart hebben, evenals kritieke punten. Dat betekent de optimale balans vinden tussen gebruikersgemak, cybersecurity en budget. Wij helpen bestuurders bij het maken van bewuste keuzes. 

Shutterstock 2142287833

Perform

Beleid & protocollen

Perform

Procesoptimalisatie

Perform

ISO27001 implementatie

Perform

Continue awareness

Perform

Phishing test

Shutterstock 1542984080

Perform

Mystery Guest

DIENSTVERLENING

Een hoger rendement op IT-investeringen

Fijn dat u streeft naar een cybersafe organisatie. Daarvoor bent u in grote mate afhankelijk van de kennis en het gedrag van uw medewerkers. Wij helpen organisaties bij het vergroten van de kennis en bewustwording van cyberrisico’s bij uw medewerkers. 

WeSecureIT biedt maatwerk na een grondige cybersecurity audit van de situatie binnen uw organisatie. Dit geeft het beste en meest langdurige resultaat. Naast workshops en trainingen zijn er ook mogelijkheden voor lezingen en bijvoorbeeld een phishing test. In deze test wordt de proef op de som genomen door uw medewerkers een phishing mail toe te sturen. Alles om u en uw medewerkers bewust te maken van cyberrisico’s. Neem contact op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken!