Onderdeel van

LOGO 75
Cyber Security Audit
RUSTIG SLAPEN

Heeft u voldoende gedaan?

Voorkomen is beter dan genezen als het gaat om cyberrisico's. Onze Cyber Security Audit is een nulmeting waarmee we organisaties helpen om te weten hoe ze ervoor staan op het gebied van digitale beveiliging. 

Shutterstock 2130738668
NULMETING

Objectief en onafhankelijk

Bent u in control? Onze experts voeren een grondige analyse uit van de digitale beveiliging van uw organisatie, waarbij we kijken naar kwetsbaarheden, bedreigingen en mogelijke risico's. We brengen in kaart welke maatregelen er al zijn genomen en waar nog verbetering mogelijk is.

Verbeterplan

Op basis van de uitkomsten stellen we naar wens een verbeterplan op om de digitale beveiliging van de organisatie te optimaliseren. Dit plan omvat concrete maatregelen om de beveiliging van uw organisatie te versterken, zoals het updaten van software, het implementeren van multi-factor authentificatie en het trainen van medewerkers in veilig internetgebruik.

Cyber Security Audit, de voordelen:

  • Inzicht in de huidige staat van de digitale beveiliging van uw organisatie
  • Een concreet actieplan om de beveiliging te verbeteren
  • Vermindering van het risico op digitale incidenten en dataverlies
  • Meer vertrouwen bij klanten en partners

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze Cyber Security Audit en hoe wij uw organisatie kunnen helpen om de digitale beveiliging te verbeteren.

Prevent

Quickscan cyberrisico's

Shutterstock 2188603547 (1)

Prevent

Technische IT audit

Prevent

Security Awareness training

Blijf op de hoogte