Onderdeel van

LOGO 75
Bent u voorbereid op het wat-als scenario?
Digitale dreiging

WeSecureIT biedt hulp

Automatische hackmachines die 24/7 het internet afspeuren naar kwetsbare systemen, geraffineerde phishing aanvallen en CEO fraude. Het is aan de orde van de dag. Het is zaak om adequaat te reageren op de snel veranderende digitale samenleving.

React

Digitale noodhulp

React

Beveiliging verbeteren

React

Incident Response Plan

Shutterstock 1705927018

React

Back-up & Recovery Plan

React

Incident Scenario Game

REAGEREN OP HET ONBEKENDE

Wat is uw noodscenario?

WeSecureIT biedt inzicht in mogelijke noodscenario's. We helpen u om dit te verwerken in een concreet en pragmatisch Incident Response Plan. Als het dan toch onverhoopt misgaat bieden we organisatie digitale noodhulp. Of het nu gaat om een gehackt mailaccount, malware op een systeem of dataverlies na een harde schijf crash. 

Vele experts en collega's gingen ons voor in deze uitspraak: "Het is niet zozeer de vraag of uw organisatie wordt gehackt, maar wanneer." Is uw organisatie voorbereid?

voorspelbaarheid creëren

Het onbekende zo klein mogelijk maken

Door de diensten binnen react creëren we samen met u zoveel mogelijk voorspelbaarheid. Dat is een randvoorwaarde om in control te zijn en blijven. Incidenten volledig voorkomen is een utopie. Door zoveel mogelijk zicht te krijgen op het onbekende kunt u zich goed voorbereiden, wordt de kans op een incident en de impact van een incident kleiner.