Hague skyline new 2022 scaled
Hague Corporate Affairs
Hague logo
HAGUE

Advies aan de boardrooms van multinationals

Hague Corporate Affairs (Hague) is een full-service adviesbureau gespecialiseerd in public affairs, corporate communicatie en media. Meer dan 30 medewerkers vanuit de kantoren in Den Haag, Amsterdam, Brussel en Parijs werken aan de reputatie van bedrijven. Met hun unieke werkwijze zijn de boardrooms van diverse multinationals voorzien van advies en ondersteuning.

Hague logo
Crisiscommunicatie

Meer grip op IT en cyberrisico's

Digitale veiligheid van bedrijven vormt een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering en heeft een grote impact op de reputatie van bedrijven. Als bedrijf wil je niet in het nieuws komen door een datalek of cyberaanval. Voor meer grip op IT en cyberrisico’s heeft Hague WeSecureIT ingeschakeld.

Maud van Beek - Digital Growth Manager

“WeSecureIT is een zeer ervaren en betrouwbare organisatie. Met professionele service en advies, goede bereikbaarheid en ook flexibiliteit zou ik WeSecureIT aanraden. WeSecureIT heeft Hague Corporate Affairs geholpen met cyberadvies op maat. Daarnaast heeft WeSecureIT Hague Coporate Affairs voorzien van de juiste handvatten richting de implementatie van dit advies. Dit varieerde van een onafhankelijke security audit en awareness workshops tot uitgebreide interviews en rapportage.”

WeSecureIT

Ook WeSecureIT is blij met de samenwerking, aldus oprichter Wouter Parent: ““Voor ieder bedrijf is digitale veiligheid een wezenlijk onderdeel voor een goede reputatie en perceptie vanuit de diverse stakeholders. Hague is een professionele partner in een uniek werkveld die wij graag ondersteunen.”

Blijf op de hoogte