VRR AERO Header
VRR AERO
VRR AERO

Dataveiligheid bij VRR

Van Riemsdijk Rotterdam, wereldwijd marktleider op het gebied van luchtvracht containers, neemt veiligheid in zijn algemeenheid zeer serieus. Kwaliteit en veiligheid zijn verweven in het dagelijks werk van de leverancier, waar alles draait om de vliegveiligheid van hun producten en de persoonlijke veiligheid van medewerkers. Uiteraard nemen zij ook dataveiligheid zeer serieus.

VRR Logo
Progressive (edit)

Sinds 2018 werkt VRR samen met WeSecureIT aan hun cybersecurity.

Door middel van een jaarlijkse cyber security audit wordt bekeken waar de risico’s zich bevinden en welke maatregelen genomen dienen te worden om de veiligheid te bevorderen. Daarnaast is WeSecureIT ingeschakeld om VRR te begeleiden met de implementatie van de ISO27001.

Erik van Roemburg

Erik van Roemburg, de manager ICT & Projects over de samenwerking: “Dankzij de scherpe analyse van WeSecureIT weten wij hoe onze cybersecurity ervoor staat en waar we aan moeten werken om onze data nog beter te beveiligen. De samenwerking met Wouter Parent is bijzonder prettig.”

WeSecureIT

Ook WeSecureIT is blij met de samenwerking, aldus oprichter Wouter Parent: “Bij VRR is digitale veiligheid even belangrijk als fysieke- en vliegveiligheid. Het is prettig samen te werken met een partij die dataveiligheid zo serieus neemt.”

Blijf op de hoogte